Eerste bijeenkomst deelnemers

Dinsdagavond 27 juni was het zover! De Stichting Coöperatiekring Hart voor Gelderland kwam voor het eerst bijeen met de deelnemers om kennis te maken met het bestuur en met elkaar. Maar vooral: om de presentaties van vijf projecten die zich inzetten voor kansengelijkheid voor kinderen en jongeren in onze regio bij te wonen.

Na een welkomstwoord door voorzitter Delia Vreeze was het woord aan Astrid Huitink namens initiatiefnemer Rabobank, waarna de bestuursleden (Joanne Bredero, Ouafae Nasri, Otto Hulst en Jean Schreurs) zich voorstelden. En daarna was het de beurt aan de woordvoerders van vijf inspirerende projecten in onze regio om tijdens een pitch de deelnemers van onze Coöperatiekring te overtuigen om vooral hun project financieel te steunen. Alle vijf de projecten zijn geweldige initiatieven die kunnen bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen en jongeren in onze regio, en de komende anderhalve week kunnen alle deelnemers hun stem uitbrengen om zo te bepalen hoeveel geld naar welk project gaat.

Deze eerste kennismaking met de deelnemers was zeer geslaagd. Er werden veel vragen gesteld, levendig ideeën uitgewisseld en inspiratie opgedaan. Het is duidelijk dat wij een zeer gemotiveerde groep deelnemers hebben die samen het verschil willen gaan maken in onze regio om kansengelijkheid te vergroten!

Eerste bijeenkomst deelnemers Coöperatiekring Hart voor Gelderland

Wil je ook het verschil maken voor een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren in onze regio?
Voor meer informatie over het evenement en onze Coöperatiekring, bezoek onze website: cooperatiekring.nl/hartvoorgelderland