Projectaanvraag indienen

Welkom bij Stichting Coöperatiekring Hart voor Gelderland!

We zijn verheugd dat u overweegt zich aan te melden voor financiering ten behoeve van kansengelijkheid in de regio Gelderland. Hieronder vindt u de benodigde informatie om uw projectaanvraag in te dienen. Organisaties met een concreet project zijn van harte welkom om zich aan te melden en maken kans op financiering vanuit de Coöperatiekring.

Hoe kunt u zich aanmelden?

1. Projectaanvraag
Dien het aanvraagformulier voor het project in.

2. Belangrijke Data
Aanvraagdeadline: Zorg ervoor dat uw aanvraag voor financiering vóór 8 maart 2024 is ingediend.
Bekendmaking eerste selectie: Op 15 april 2024 wordt duidelijk welke projecten de eerste selectie hebben doorstaan en doorgaan naar de presentatieronde.

3. Hoe wordt de selectie gemaakt?
Na de presentaties van de projecten wordt door de deelnemers van de coöperatiekring gezamenlijk gekozen welk project wordt gefinancierd. Iedere deelnemer krijgt één stem, onafhankelijk van de hoogte van de inleg. Door stemming bepalen de deelnemers gezamenlijk welk project/projecten donaties krijgen en wat de hoogte van de donatie is.

4. Uitvoering van het Project
Houd er rekening mee dat de uitvoering van het project moet plaatsvinden binnen de periode juli 2024 – juli 2025.

5. Contactinformatie
Indien u klaar bent om uw projectaanvraag in te dienen, stuur deze dan naar hartvoorgelderland@cooperatiekring.nl. Voor vragen of verdere ondersteuning kunt u contact met ons opnemen via dit e-mailadres of bellen naar 06 390 98 180.

Uw inzet voor kansengelijkheid wordt gewaardeerd door Stichting Coöperatiekring Hart voor Gelderland. We kijken uit naar uw projectaanvraag!